6 sfaturi utile care te vor ajuta să te revigorezi instant

Mai mult ca sigur am simtit de mai multe ori fiecare dintre noi cum este sa ramai fara energie la scoala sau la birou. Timpul trece tot mai greu, nu iti vine sa mai faci nimic, ochii ti se inchid, iar productivitatea scade dramatic. Sunt cateva lucruri pe care le poate face fiecare dintre noi pentru a se energiza instant, iar mai jos aveti cateva sfaturi utile si de urmat.

1. Iesi la plimbare

Daca simti ca nu mai poti, ia o pauza de cateva minute si iesi la o scurta plimbare. In acest fel iti vei pune sangele in misacare si energia ta va veni la loc instant, daca ai parte si de o vreme mai racoroasa este si mai bine, asa vei alunga si somnul

2. Intra pe YouTube

Chiar daca pare ciudat sa faci acest lucru de la scoala sau de la munca, poti face asta pentru a te pune pe picioare. Uneori este bine sa mai si radem, iar daca vizionezi un video amuzant trimis de catre colegul de birou, ar putea sa iti treaca starea de moleseala.

3. Bea o cafea

Daca nu ai baut inca cafeaua, sau ai facut-o deja, poti sa mai bei una, dar ai grija, sa nu fie prea tare. De asemenea, poti alege si alte variante naturale, cum ar fi, de exemplu, semintele de chia.

4. Intinde-te

Daca iei o pauza de cateva minute, poti profita de ea si sa iti intinzi tot corpul, pune-te in interiorul tocului usii si intinde-te cat mai mult pentru a prinde partea superioara. Poti face asta termen de cateva minute, iar dupa sa te intorci la munca si sa iti reiei sarcinile.

5. Poti incerca niste exercitii fizice

Poti face ceva usor, niste fandari, cateva genoflexiuni, orice este binevenit pentru a te revigora. Poti face ce doresti, insa ai grija sa nu sifonezi prea mult camasa de pe tine.

6. Mananca nutritiv

Alimentatia este extrem de importanta pentru a avea o stare de spirit de mine si pentru a ne simti energizati de-a lungul zilei. Consuma alimente bogate in omega-3, astfel vei mentine starea de spirit ridicata si functiile creierului la niste capacitati ridicate.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *