Ce să nu porți

Multe dintre articolele vestimentare, care la un momentdat erau la moda, acum se pare ca au disparut, ele nemaifiind ceea ce erau odata. Cu toate acestea, unele persoane inca mai apeleaza la aceste articole vestimentare, facand o greseala destul de mare, din punct de vedere vestimentar.

Tricourile de agatat cu mesaje sau texte ironice, nu sunt deloc la moda. Cu toate acestea se poarta hanoracele cu scris mare pe partea din fata. Trebuie sa ai in vedere si textul care apare pe articolul vestimentar, deoarece un text de prost gust ar putea insemna faptul ca esti disperat sa atragi atentia. Aceasta atitudine nu este deloc demna de un gentleman, da aceea mai bine alegi tricouri fara nici un fel de imprimeu, sau unele cu imprimeuri la moda, cum sunt cele grafice.

Pantalonii de trei sferturi nu se potrivesc nici macar cu espadrile. Mai bine dati la o parte acest tip de pantalon. Daca doriti sa va puneti in evidenta incaltamintea, mai bine alegeti pantalonii mai scurti, care va lasa la vedere glezenele.

 Tricourile si bluzele cu decolteu adanc, nu sunt nici ele la moda. Tricourile care se poarta sunt cele cu decolteu rotund sau in V. Nu toate femeile gasesc sexy parul de pe piept al barbatilor, iar acest lucru este pus in evidenta de decolteul tricoului, din acest motiv, ar fi de preferat sa renuntati la tricourile cu un decolteu exagerat.

 Pantofii cu varful patratos ne duc cu gandul la talpa unei gaste, din acest motiv, sunt foarte demodati. Chiar si ciocatele sunt demodate, din acest motiv, ar fi bine sa alegeti niste pantofi cu varful rezonabil, de preferat rotund, sau usor ascutit.

Tricourile de fotbal a echipelor favorite, sau cele cu nume de fotbalisti, sunt si ele demodate. Puteti opta pentru aceste tricouri daca aveti in vedere o tinuta sport, dar niciodata intr-o tinuta de tip casual.

You May Also Like