CouchSurfing – Cea mai ieftină modalitate de a călători?

Couchsurfingul este o modalitate ieftina de a calatori. Folosind aceasta retea globala de calatori, vei observa ca poti calatori la niste preturi ok, scapand uneori chiar si de pretul cazarilor. Couchsurfing este o retea de socializare pentru calatori, daca vreti un fel de Facebook al celor care calatoresc. Veti putea face un schimb cultural fantastic de mare daca veti incerca aceste experiente.

 Prin intermediul acestei experiente poti invata pe cei care te cazeaza lucruri la care te pricepi tu cel mai bine. Bineinteles, principalul beneficiu al Couchsurfingului este ca vei gasi un loc de dormit gratuit, acest lucru face ca aceasta calatorie sa fie mult mai ieftina, astfel incat iti vor ramane bani sa calatoresti mai mult.

Nivelurile de siguranta ale retelei functioneaza perfect, fiind 99% sigura. Aceasta retea pune accent pe partea culturala, din acest motiv nu trebuie sa consideri couchsurfing-ul o simpla cazare. Pe CS(couchsurfing) orice experienta negativa legata de voi ramane insemnata acolo pe profilul personal, asa ca nu veti mai avea parte de incredere maxima.

Daca la inceput, CS avea doar 1 milion de inscrisi, acum numarul membrilor a ajuns la numarul de 7 milioane. Cresterea este fantastica, acesta fiind motivul pentru care din ce in ce mai multe persoane decid sa se alature acestui mod de a calatori.

Reteaua ofera mai multe niveluri. Nivelul 0 este rezervat celor noi veniti, fara nici un fel de referinta. La Nivelul 1 vei putea ajunge daca introduci adresa fizica a ta. Nivelul 2 este ca in orice retea de socializare, ca sa ajungi la acest nivel vei avea nevoei de prieteni si de referinte. Referintele bune si cele rele raman acolo si nu le vei putea sterge.

Cel mai tare nivel este al persoanelor cu multe vouch-uri. Acestea sunt garantii de securitate. Daca o persoana are multe astfel de vouch-uri este foarte de incredere.

You May Also Like