Cum să folosim Facebook-ul productiv

Rețeaua de socializare este, în acest moment, cel mai puternic proiect care poate aduce beneficii serioase acelor utilizatori care știu să fructifice avantajele aduse de aceasta. Timpul pierdut dând scroll nu înseamnă beneficiu și nici nu poate face mai mult decât să ne deconecteze din lucrul pe care îl facem, deci conduce în mod direct la lipsa productivității de cele mai multe ori. FaceBook-ul este, pentru cei care știu să îl folosească, o adevărată sursă de venit. Spun asta pentru că, de când rețeaua a prins atât de multă imagine, oamenii caută promovare acolo. Și cum nu toată lumea se pricepe la a vinde imagine, a apărut job-ul de PR pe FaceBook.

Este adevărat că publicul țintă al unui business se găsește fără greșeală pe această rețea, iar modul în care reușesti să le vinzi produsul sau serviciul tău te poate diferenția în piață de concurenții tăi. Acesta ar fi unul dintre avantajele pe care FB-ul le oferă, accesibilitate și piață foarte mare de deschidere, comunicare ușoară și productivă cu publicul tău țintă.

Încearcă să nu te mai lași cucerit de orice știre pompoasă sau meme-uri care nu îți aduc niciun avantaj și caută modalitatea cea mai simplă de a intra în contact cu oamenii din același domeniu cu tine, oamenii productivi, care au idei și nevoia de a împărtăși aceste gânduri. Timpul este prețios pentru fiecare dintre noi și faptul cel mai problematic este ireversibilitatea acestuia. Alegi să te bucuri pe moment de anumite lucruri sau preferi să muncești acum pentru un viitor mai bun?

FaceBook-ul este productiv atâta timp cât îl folosim exact cum trebuie, în situațiile care trebuie. De exemplu, la servici, nu ar trebui să-l folosim decât la socializarea cu alte persoane din domeniu, promovarea serviciului sau produsului tău și așa mai departe, pe când în timpul liber, se poate folosi pentru socializare, relaxare, distracție.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *