Despre Betonul Amprentat

Vara, este sezonul renovarii caselor, apartamentelor cat si a gradinilor cand toti proprietarii doresc o imagine noua si un design in pas cu moda pentru a-i impresiona pe prieteni si pe cei din familie. Doresti sa iti reamenajezi gradina deoarece este prea monotona si nu stii la ce solutii sa apelezi deoarece un designer de gradini costa prea mult si bugetul pe care il ai nu iti este de ajuns?

Atunci noi iti oferim solutie de care ai nevoie si anume beton amprentat. Acesta este folosit pe teritoriul Romaniei inca de acum 15 ani, insa romanii nu prea aveau incredere in el si nu era ceva la moda, insa acum toti apeleaza la aceasta solutie deoarece suma de bani alocata este mica, iar durabilitatea una foarte mare.

Ce este betonul amprentat?

Cu siguranta ai vazut alei facute din pavale? Ei bine, betonul amprentat este denumirea stiintifica pentru pavale. Acum este folosit atat de proprietari cat si de firmele mari datorita culorilor variate si modelelor, cat si pentru faptul ca montarea lor se realizeaza usor si rapid.

Care este pretul pentru betonul amprentat?

In ceea ce priveste pretul, acesta este cuprins intre 40 – 70 RON pentru metrul patrat, un pret foarte avantajos deoarece pavelele vin prelucrate din fabrica si turnate in matrite speciale, fapt pentru care nu necesita multa munca fizica.

Cat de rezistent este?

Daca pana acum pentru turnarea aleelor foloseati betonul obisnuit, cu siguranta ati vazut ca la primul inghet acesta capata crapaturi, se deformeaza, iar rezultatul nu este cel pe care vi l-ati dorit. In schimb, daca vorbim de pavele, avand in vedere ca ele se monteaza pe un strat de nisip fapt pentru care deformarea aleii nu mai are lor. Fiind realizate dintr-un material rezistent la inghet si schimbari bruste de temperatura, primavara dupa ce zapada s-a topit veti fi surprinsi sa vedeti ca alee de pavale arata exact ca atunci cand le-ati montat.

Te sfatuim sa alegi cu incredere betonul amprentat, deoarece odata cu achizitionarea lui vei primi si o garantie de minim 5 ani, rezultatul final este incredibil, iar suma de bani alocata foarte mica.

You May Also Like