Facebook Messenger primește o nouă funcție Camera

Dupa ce ati introdus jocuri in Facebook Messenger si ati activat optiunea sistemului de trasferuri de plati, un lucru nou si destul de interesant in momentul de fata este ca a fost introdusa camera in aceasta aplicatie de chat. Aceasta camera transforma textul in filtre si ofera efecte speciale fotografiilor noastre exact ca si la Snapchat.

Cei de la Facebook Messenger promit un UI mult mai simplu, iar efectele regasite aici amintesc de catre Snapchat. Camera disponibila acum in messenger poate fi accesata in orice moment, iar captura video se realizeaza foarte simplu tinand apasat butonul shutter, exact ca si la alte aplicatii precum Whatsapp si multe alte aplicatii de acest gen.

Vorbeam despre efectele speciale regasite in fotografiile noaste, acestea pot fi masti 3D, coarne de ren si tot felul de decoratiuni virtuale care pot fi folosite in cadrul unul selfie. De asemenea in selfie-urile tale se pot adauga mii de obiecte ”artsy” si diferite efecte speciale. In fotografii poate fi adaugat si un text, scris de catre noi. Aceste va fi transformat in artwork, iar filtrele vor fi aplicate peste fotografia noastra. Facebook Messenger poate recunoaste scrieri in 15 limbi populate si poate oferi si efecte legate de textul vostru. Butonul shutter al camerei poate fi si el stilizat.

Ca si mod de imbunatatire sau infrumusetare a pozelor sunt prezente functiile AR, diferite masti de sarbatori, schimbari de stil in gen Prisma, chiar si indicii de modificare a pozelor de la influenceri. Odata cu iOS 10 se pare ca Facebook a reactionat la ascensiunea lui Snapchat, Instagram, dar si la noile functii pe care iMessage le-a primit.

Aceasta actualizare a Facebook Messenger este una destul de interesanta pentru ca a fost introdusa camera care poate oferi foarte multe poze distractive utilizatorilor. Presimt ca o sa fie mii de ore pierdute in experimentarea acestei camera foto.

You May Also Like