Jocul pe mobil Traffic Rider testat pe Windows 10

Daca stai sa te gandeste pe Android gaseste mult mai multe jocuri decat pe un telefon cu Windows si cand vorbim despre acest sistem de operare, ne referim la ultima generatie, respectiv Windows 10 Mobile. Acum vorbim in mod serios ca foarte multa lume spune ca nu gaseste niciodata jocuri interesante pe telefoanele ce au aceste device-uri, insa am descoperit smartphone-ul Acer Liquid Jade Primo care dispune de renumitul joc Traffic Rider, de asemenea gratuit in Windows Store.

Acest joc este un endless runner care se bazeaza pe conducerea unei motociclete, cat se poate de real. Traffic Rider a fost lansat in decembrie 2015 si prezinta o grafica foarte aratoasa. Jocul ne permite sa rulam la apus, rasarit, pe ploaie sau ninsoare, in timp ce ne confruntam cu trafic pe 2 benzi.

Putem sa claxonam, sa facem un ”wheelie” (sa ne ridicam pe o roata), in vreme ce pornim de la un simplu scuter putem ajunge pana la cea mai fascinanta motocicleta de curse nervoase. Sunt prezente si actualizarile de acceleratie, ale vitezei maxime si personal un fapt care m-a incantat foarte mult este ca nu exista timere in joc.

Cum spuneam mai sus, jocul consta in conducerea unei motociclete. Manevrarea vehicului prin inclinare se prezenta excelent si cu siguranta nu o sa doriti sa optati pentru controlul tactil ca la alte jocuri de acest gen. Traffic Rider ne pune la dispozitie un mod cariera, cu o harta si de obicei implica o serie de puncte de control care trebuiesc atinse la un anumit interval de timp sau la depasirea mai multor masini.

Traffic Rider este un joc foarte bine realizat care a adunat foarte multi utilizatori si este de-a dretul gratis in Windows Store, Play Store si App Store.

You May Also Like