Oukitel U20 Plus – Un smartphone ieftin și bun

Oukitel U20 Plus este un smartphone de ultima generatie cu specificatii tehnice destul de modeste. Are un aspect foarte dragut si prietenos si se prezinta la un pret destul de rezonabil.

Acest smartphone este dotat cu procesorul quad-core MediaTek MT6737 de 1.5 GHz, GPU Mali-T720 avand 2 GB de memorie RAM si spatiul de stocare intern de 16 GB, unde se mai poate adauga un card microSD.

Camera foto principala se prezinta de 13 MP cu PDAF si flash LED, iar camera foto secundara este de doar 5 MP. Oukitel U20 Plus are un display IPS produs de catre firma Sharp si masoara 5.5 inch diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, protejat de sticla 2.5D. Finisajele sunt de o calitate inalta, iar carcasa unibody este realizata complet din aluminiu.

Smartphone-ul Oukitel U20 Plus dispune de dual-sim (posibilitatea de a atasa doua cartele in acelasi timp), este compatibil cu reteaua 4G/LTE, Wi-fi, bluetooth 4.0,GPS, insa cel mai important aspect este senzorul de amprente.

Oukitel U20 Pro are 8.5 mm grosime, fiind echipa cu acumulatorul care are 3.300 mAh, iar terminalul functioneaza pe o versiune de Android de ultima generatie 6.0 Marshmallow.

In concluzie, acest telefon este unul foarte bine realizat. Este potrivit in special celor care doresc sa capete experienta in domeniul smartphone-urilor de ultima generatie, dar si celor care se descurca binisor in acest domeniu.

 In comparatie cu alte telefoane cu Android 6.0 Marshmallow, Oukitel U20 Plus nu prezinta alte aplicatii specifice producatorului, ci este la fel ca si celelalte smartphone-uri care au acest sistem de operare. Acest smartphone poate fi achizitionat foarte usor din magazinele de telefoane sau chiar de pe un site care comercializeaza produse IT. Pretul telefonului este de doar 100 dolari (echivaletul a aproximativ 420 Ron).

You May Also Like