Ținute pentru nunți de toamnă

Sezonul care place tuturor este deja o amintire, pentru ca temperaturile din ce in ce mai scazute incep sa faca simtita venirea toamnei. Sezonul de vara a plecat si nu se va intoarce prea curand, iar toamna a inceput sa-si intre in totalitate in drepturi.

De acum va trebui sa optam pentru tinuta de toamna. Din fericire tinutele de toamna va pot avantaje in foarte multe moduri, oferindu-va posibilitatea combinarii culorilor, astfel incat sa iesiti mereu in evidenta, atunci cand va alegeti tinuta. Tot in aceasta perioada se desfasoara si nunti, cu toate ca vara este cunoscut cva sezon al nuntilor.

Daca sunteti invitate la o nunta care se desfasoara toamna, atunci ati putea opta pentru o tinuta care sa fie in disonanta cu ambinetul. Firma Asos vine cu cateva propuneri de care ar trebui sa tineti cont astfel incat sa va bucurati de o tinuta care va va face sa iesiti in evidenta.

Tinutele metalizate sunt in trend in acest sezon, de aceea va trebui sa aveti in vedere rochiile metalizate atunci cand mergem la o nunta. La Asos, puteti gasi o rochie lunga, intr-o nuanta de ocru metalizat si complet plisata. Aceasta rochei este piesa vestimentara pe care ar trebui sa o aveti in vedere atunci cand va doriti sa va bucurati de o tinuta care cu siguranta va va face sa iesiti in evidenta.

Dantela si Brocartul sunt doua elemente care nu se demodeaza niciodata, de aceea atunci cand aveti in vedere participarea la o nunta, ar trebui sa tineti cont si de aceste tendinte.

Spatele gol este detaliul ideal al rochiilor de la Asos. Un imprimeu de toamna ar putea fi optiunea ideala. De aceea ar trebui mereu sa aveti in sifonier acest imprimeu, astfel incat sa creati efectul dorit. Rochiile lungi, cu maneci tip liliac fiind optiunea ideala pentru o nunta.

You May Also Like