Tunsori în tendințe

Anul 2016 este anul noilor tendinte cand vine vorba de tunsori elegante. Stilul retro se intoarce, multe tunsori amintesc de acest stil. Stilul retro se pare ca nu este preferat in acest an doar din punct de vedere al vestimentatiei, ci chiar si tunsorile se adapteaza acestui stil.

Parul este mult mai scurt pe parti, acesta fiind mai lung in varful capului. Tendintele prezinta tunsori care au revenit, dar si tunsori cu noi caracteristici, de care ar trebui sa tineti cont in acest sezon. Parul scurt pe parti si lung in partea superioara, periat pe spate este in voga in aceasta perioada. Aceasta tunsoare este una intr-un stil slick modern.

O alta tunsoare foarte apreciata in aceasta perioada este tunsoarea medie si filata. Aceasta ofera foarte mult sex appeal, partea din spate a parului fiind tunsa scurt, iar parul lung din partea de sus fiind lasat sa cada in valuri pe partea stanga. Aceasta tunsoare este eleganta, fiind foarte interesanta si avand mult volum.

Parul lung in partea de sus si mai scurt pe parti este si el apreciat in aceasta perioada. Fiind o tunsoare foarte interesanta si foarte inalta, aceasta confera un aer vintage, dar si un aer modern in acelasi timp. O alta tunosare in voga este tunsoarea lunga in partea de sus si aranjata in valuri. Parul este tuns fie scurt, fie lasat mai lung, aceasta tunosare fiind in trend, mai ales datorita faptului ca vine cu niste elemente foarte apreciate, caracteristica fiind partea rasa in parti.

Tunsoarea in stil pierdut se poarta si in 2016. Parul dat pe spate are un efect fresh asupra tunsorii, partile laterale fiind rase. In partea de sus a capului, parul este tuns pierdut, dar pe spate si aranjat in valuri, astfel incat aceasta tunosare iese usor in evidenta.

You May Also Like